Cuker raziskuje Prosti čas Za dušo

Radovedni cuker ima spet novo kategorijo

Cuker blogu se je pred kratkim pridružila že enajsta kategorija z naslovom Cuker raziskuje.

Kaj vam kategorija prinaša?

V kategoriji “Cuker raziskuje” bomo raziskovali aktualne teme, pobrskali po različnih virih in izbrskali same zanimivosti in informacije, ki vam bodo v vsakdanjem življenju zagotovo prišle prav.

Kategorija vam prinaša veliko informacij, zanimivosti in uporabnih nasvetov.

Kategorijo lahko najdete na povezavi.

Verjemite vase in v svoje sanje!

Zelo je pomembno, da znamo ljudje prisluhniti samemu sebi. Slednje se bo marsikomu zdelo smešno, a dejstvo je, da je najbolj pomembno, da počnemo tisto, kar nas veseli in kar nam na obraz riše nasmehe.

Hobiji so v našem življenju še kako pomembni. Vsak posameznik si mora v življenju vzeti nekaj časa zase in se posvetiti samemu sebi; bodisi, da dela tisto, kar ga veseli ali da zgolj počiva.

Hobiji so v našem življenju še kako pomembni. Vsak posameznik si mora v življenju vzeti nekaj časa zase in se posvetiti samemu sebi; bodisi, da dela tisto, kar ga veseli ali da zgolj počiva.

This image has an empty alt attribute; its file name is 121820847_1690734304434754_4108002365841694817_n.jpg

Moja izkušnja

Preden sem ustanovila moj Cuker blog, sem bila deležna številnih pripomb, češ, da mojega bloga tako ali tako nihče ne bo bral, da je konkurenca prevelika in da mi ne bo uspelo, saj nisem “znana” oseba.

This image has an empty alt attribute; its file name is 146735076_201023898421358_151377754622610385_n-1024x665.jpg

Ampak veste kaj, jaz sem poslušala samo sebe in si uresničila dolgoletno željo. Življenje me je po naključnem spletu okoliščin pripeljalo do znanja in priložnosti, da sem si lahko željo uresničila. (Pa naj mi še kdo reče, da zakon vzajemnosti ne deluje).

Življenje me je po naključnem spletu okoliščin pripeljalo do znanja in priložnosti, da sem si lahko željo uresničila. (Pa naj mi še kdo reče, da zakon vzajemnosti ne deluje).

Ustvarjalnost, inovativnost in samoiniciativnost

Cuker blog za svoje bralce ponuja res pestro in raznoliko vsebino; od kulinarike, cukrovih idej, literarnega kotička, kotička za otroke do cukrovih kolumn, ki kritično razmišljajo o družbenih “problemih”.

Logo

Skratka blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Blog pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Kar enajst “velikih” in ena “manjša”

Na blogu boste našli kar enajst raznolikih, pestrih in obsežnih kategorij ter eno manjšo kategorijo.

Poleg kategorije Cuker raziskuje še na blogu najdete naslednje kategorije:

1. KATEGORIJA; CUKROVE IDEJE 

V kategoriji “Cukrove ideje” najdete veliko zanimivih in zabavnih idej za ustvarjalno preživljanje prostega časa.

Cuker blog s svojimi idejami spodbuja; ustvarjalnost, domišljijo, samoiniciativnost, fleksibilnost, divergentno mišljenje, ekonomičnost in ekologijo.

2. KATEGORIJA; KOLUMNA 

V kategoriji “Kolumna”  boste kritično razmišljali o številnih aktualnih in splošnih/življenjskih temah. Kategorija je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdana.

3. KATEGORIJA; KULINARIKA 

“Mmmmmm, kako diši!” 

V sklopu kategorije “Kulinarika” se boste seznanili s preprostimi in preverjenimi kulinaričnimi recepti in presenečenji. V kategoriji najdete tudi veliko uporabnih kuharskih/pekarskih nasvetov.

4. KATEGORIJA: LITERARNI KOTIČEK

Za vse, ki ste željni literarnega udejstvovanja, je Cuker blog pripravil tudi kategorijo “Literarni kotiček“. V sklopu kategorije vam predstavljamo stvaritve nadarjenih ustvarjalcev besednih umetnosti.

P.S. Če bi radi svoje literarne umetnine javnosti predstavili tudi vi, ste vabljeni, da pišete na mail; cukerblog20@gmail.com.

5. KATEGORIJA: PROSTI ČAS

Kategorija  “Prosti čas” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

6. KATEGORIJA: ZA DUŠO

Kategorija  “Za dušo” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

7. KATEGORIJA: ZA OTROKE

V kategoriji “Za otroke” najdete veliko zanimivih in kreativnih idej za aktivnosti, ki so namenjene otrokom. S pomočjo omenjenih aktivnosti si bodo otroci razvijali številne spretnosti (fino motoriko, ustvarjalnost, grobo motoriko itd.)  in pa seveda domišljijo, ki pa je v današnjem svetu še kako pomembna.

8. KATEGORIJA: MAČJE PUSTOLOVŠČINE

V tej kategoriji je predstavljena otroška pravljica Mali raziskovalec Visko, ki se prepleta s številnimi pesmicami. S pomočjo omenjene zgodbe se lahko otroci naučijo veliko novega, hkrati pa se spoznavajo z novimi pojmi.

9. KATEROGIJA: UTRINKI IZ NARAVE 

Narava. Naša največja učiteljica in podpornica, ki nam ponuja nešteto možnosti.

V kategoriji “Utrinki iz narave” lahko občudujete magične in barvite fotografije iz narave. Na tem mestu pa ne najdete zgolj fotografije, saj vam sama kategorija  ponuja še več zanimivih in privlačnih stvari.

10. KATEGORIJA: CUKER PRAZNUJE

V kategoriji “Cuker praznuje” najdete številne zanimivosti in ustvarjalne ideje, ki so povezane z različnimi dogodki, ki jih obeležujemo tekom leta.

Naše življenje je ena velika pustolovščina, zato poskušajte najti priložnost za veselje ter praznovanje v sleherni stvari in preprosto uživajte življenje!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor