Pozdravljeni bralci!┬á ­čśÇ

Nahajate se na blogu s “pocukranim” naslovom in ni─Ź kaj “pocukrano” vsebino, ki za vas ponuja res veliko. Cuker blog, s cuker─Źki za du┼ío, je namenjen sprostitvi in odklopu od stresnega vsakdanjika.

Kaj boste našli na blogu? 

Na blogu boste na┼íli cuker─Źke za du┼ío, v okviru katerih boste spoznali veliko novega, se nau─Źili novih ve┼í─Źin, kriti─Źno razmi┼íljali o posameznih temah, ob─Źudovali stvaritve in se preprosto sprostili.

Logo

Kaj prina┼íajo cuker─Źki za du┼ío?

Na blogu boste na┼íli kar deset raznolikih, pestrih ter obse┼żnih kategorij ter dve manj┼íi kategoriji.

1. KATEGORIJA; CUKROVE IDEJE 

V kategoriji ÔÇťCukrove idejeÔÇŁ najdete veliko zanimivih in zabavnih idej za ustvarjalno pre┼żivljanje prostega ─Źasa.

Cuker blog s svojimi idejami spodbuja; ustvarjalnost, domi┼íljijo, samoiniciativnost, fleksibilnost, divergentno mi┼íljenje, ekonomi─Źnost in ekologijo.

2. KATEGORIJA; KOLUMNA 

V kategoriji ÔÇťKolumnaÔÇŁ┬á boste kriti─Źno razmi┼íljali o ┼ítevilnih aktualnih in splo┼ínih/┼żivljenjskih temah. Kategorija je namenjena sprostitvi in ÔÇťodklopuÔÇŁ od stresnega vsakdana.

3. KATEGORIJA; KULINARIKA 

“Mmmmmm, kako di┼íi!ÔÇŁ┬á

V sklopu kategorije ÔÇťKulinarikaÔÇŁ se boste seznanili s preprostimi in preverjenimi kulinari─Źnimi recepti in presene─Źenji. V kategoriji najdete tudi veliko uporabnih kuharskih/pekarskih nasvetov.

4. KATEGORIJA: LITERARNI KOTI─îEK

Za vse, ki ste ┼żeljni literarnega udejstvovanja, je┬áCuker blog┬ápripravil tudi kategorijo ÔÇťLiterarni koti─ŹekÔÇť. V sklopu kategorije vam predstavljamo stvaritve nadarjenih ustvarjalcev besednih umetnosti.

P.S. Če bi radi svoje literarne umetnine javnosti predstavili tudi vi, ste vabljeni, da pišete na mail; cukerblog20@gmail.com.

5. KATEGORIJA: PROSTI ─îAS

Kategorija┬á ÔÇťProsti ─ŹasÔÇŁ je namenjena sprostitvi in ÔÇťodklopuÔÇŁ od stresnega vsakdanjika. Kategorija je ÔÇťobarvanaÔÇŁ tako s prosto─Źasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogo─Źajo kriti─Źen pogled in razmislek.

6. KATEGORIJA: ZA DUŠO

Kategorija┬á ÔÇťZa du┼íoÔÇŁ je namenjena sprostitvi in ÔÇťodklopuÔÇŁ od stresnega vsakdanjika. Kategorija je ÔÇťobarvanaÔÇŁ tako s prosto─Źasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogo─Źajo kriti─Źen pogled in razmislek.

7. KATEGORIJA: ZA OTROKE

V kategoriji ÔÇťZa otrokeÔÇŁ najdete veliko zanimivih in kreativnih idej za aktivnosti, ki so namenjene otrokom. S pomo─Źjo omenjenih aktivnosti si bodo otroci razvijali ┼ítevilne spretnosti (fino motoriko, ustvarjalnost, grobo motoriko itd.)┬á in pa seveda domi┼íljijo, ki pa je v dana┼ínjem svetu ┼íe kako pomembna.

8. KATEGORIJA: MAČJE PUSTOLOVŠČINE

V tej kategoriji je predstavljena otro┼íka pravljica Mali raziskovalec Visko, ki se prepleta s ┼ítevilnimi┬ápesmicami. S pomo─Źjo omenjene zgodbe se lahko otroci nau─Źijo veliko novega, hkrati pa se spoznavajo z novimi pojmi.

9. KATEROGIJA: UTRINKI IZ NARAVE 

Narava.┬áNa┼ía najve─Źja u─Źiteljica in podpornica, ki nam ponuja ne┼íteto mo┼żnosti.

V kategoriji ÔÇťUtrinki iz naraveÔÇŁ lahko ob─Źudujete magi─Źne in barvite fotografije iz narave. Na tem mestu pa ne najdete zgolj fotografije, saj vam sama kategorija┬á ponuja ┼íe ve─Ź zanimivih in privla─Źnih stvari.

10. KATEGORIJA: CUKER PRAZNUJE

V kategoriji “Cuker praznuje” najdete ┼ítevilne zanimivosti in ustvarjalne ideje, ki so povezane z razli─Źnimi dogodki, ki jih obele┼żujemo tekom leta.

Na┼íe ┼żivljenje je ena velika pustolov┼í─Źina, zato posku┼íajte najti prilo┼żnost za veselje ter praznovanje v sleherni stvari in preprosto u┼żivajte ┼żivljenje!

Na blogu boste ┼íe na┼íli dve manj┼íi, a ni─Ź manj zanimivi kategoriji; “Cuker raziskuje” ter “Intervju”.

Zato zadihajte, sprostite se in u┼żivajte v branju!┬á

Logo