Prosti čas Utrinki iz narave Za dušo

Najlepši foto cukerčki leta 2021

Predstavljam vam nekaj prikupnih foto cukerčkov, ki so lepšali Cuker blog v letu 2021.

Ni skrivnost, da so prav fotografije tista komponenta bloga, ki ji na Cuker blogu namenjamo posebno pozornost.

Ni skrivnost, da so prav fotografije tista komponenta bloga, ki ji na Cuker blogu namenjamo posebno pozornost.

Menimo namreč, da so sami zapisi veliko bolj prijazni, če vsebujejo tudi foto utrinke. Velika odlika bloga je tudi to, da se trudimo, da so fotografije res pestre, raznolike in kar je zelo pomembno tudi avtorske.

Velika odlika bloga je to, da se trudimo, da so fotografije res pestre, raznolike in kar je zelo pomembno tudi avtorske.

Na blogu boste našli veliko raznolikih fotografij narave, skozi vse letne čase, fotografije živali in rastlin, v našem foto naboru pa boste našli tudi nekaj utrinkov kulturne krajine, pa seveda izdelkov, ki vam nazorno prikazujejo realizacijo cukrovih idej.

Na blogu boste našli veliko raznolikih fotografij narave, skozi vse letne čase, fotografije živali in rastlin, v našem foto naboru pa boste našli tudi nekaj utrinkov kulturne krajine, pa seveda izdelkov, ki vam nazorno prikazujejo realizacijo cukrovih idej.

Ustvarjalnost, inovativnost in samoiniciativnost

Cuker blog za svoje bralce ponuja res pestro in raznoliko vsebino; od kulinarike, cukrovih idej, literarnega kotička, kotička za otroke do cukrovih kolumn, ki kritično razmišljajo o družbenih “problemih”.

Logo

Skratka blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Kar enajst “velikih” in ena “manjša”

Na blogu boste našli kar enajst raznolikih, pestrih in obsežnih kategorij ter eno manjšo kategorijo.

Poleg kategorije Intervju še na blogu najdete naslednje kategorije:

1. KATEGORIJA; CUKROVE IDEJE 

V kategoriji “Cukrove ideje” najdete veliko zanimivih in zabavnih idej za ustvarjalno preživljanje prostega časa.

Cuker blog s svojimi idejami spodbuja; ustvarjalnost, domišljijo, samoiniciativnost, fleksibilnost, divergentno mišljenje, ekonomičnost in ekologijo.

2. KATEGORIJA; KOLUMNA 

V kategoriji “Kolumna”  boste kritično razmišljali o številnih aktualnih in splošnih/življenjskih temah. Kategorija je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdana.

3. KATEGORIJA; KULINARIKA 

“Mmmmmm, kako diši!” 

V sklopu kategorije “Kulinarika” se boste seznanili s preprostimi in preverjenimi kulinaričnimi recepti in presenečenji. V kategoriji najdete tudi veliko uporabnih kuharskih/pekarskih nasvetov.

4. KATEGORIJA: LITERARNI KOTIČEK

Za vse, ki ste željni literarnega udejstvovanja, je Cuker blog pripravil tudi kategorijo “Literarni kotiček“. V sklopu kategorije vam predstavljamo stvaritve nadarjenih ustvarjalcev besednih umetnosti.

P.S. Če bi radi svoje literarne umetnine javnosti predstavili tudi vi, ste vabljeni, da pišete na mail; cukerblog20@gmail.com.

5. KATEGORIJA: PROSTI ČAS

Kategorija  “Prosti čas” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

6. KATEGORIJA: ZA DUŠO

Kategorija  “Za dušo” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

7. KATEGORIJA: ZA OTROKE

V kategoriji “Za otroke” najdete veliko zanimivih in kreativnih idej za aktivnosti, ki so namenjene otrokom. S pomočjo omenjenih aktivnosti si bodo otroci razvijali številne spretnosti (fino motoriko, ustvarjalnost, grobo motoriko itd.)  in pa seveda domišljijo, ki pa je v današnjem svetu še kako pomembna.

8. KATEGORIJA: CUKER RAZISKUJE

V kategoriji “Cuker raziskuje”  bomo raziskovali aktualne teme, pobrskali po različnih virih in izbrskali same zanimivosti in informacije, ki vam bodo v vsakdanjem življenju zagotovo prišle prav.

Kategorija vam prinaša veliko informacij, zanimivosti in uporabnih nasvetov.

9. KATEROGIJA: UTRINKI IZ NARAVE 

Narava. Naša največja učiteljica in podpornica, ki nam ponuja nešteto možnosti.

V kategoriji “Utrinki iz narave” lahko občudujete magične in barvite fotografije iz narave. Na tem mestu pa ne najdete zgolj fotografije, saj vam sama kategorija  ponuja še več zanimivih in privlačnih stvari.

10. KATEGORIJA: CUKER PRAZNUJE

V kategoriji “Cuker praznuje” najdete številne zanimivosti in ustvarjalne ideje, ki so povezane z različnimi dogodki, ki jih obeležujemo tekom leta.

Naše življenje je ena velika pustolovščina, zato poskušajte najti priložnost za veselje ter praznovanje v sleherni stvari in preprosto uživajte življenje!

11. KATEGORIJA: INTERVJU

Leta 2021 se je Cuker blogu pridružila nova kategorija; Intervju.

V kategoriji “Intervju” bomo spoznali zanimive posameznike, ki skozi svoje delo pripovedujejo zgodbo.

Pričarali nam bodo prave “cukerčke za dušo” in nas popeljali v svet, v katerem so  dovoljene sanje.

Najlepši foto cukerčki leta 2021

Sedaj pa uživajte ob ogledu prelepih foto utrinkov.

Hvala, ker nas berete!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor