Cuker raziskuje Prosti čas Za dušo

Skrivnostni simboli z ogromnim pomenom

Ste že slišali za vilinske simbole?

Gre za zelo zanimive in energetsko bogate simbole, ki v naše življenje prinašajo pozitivne vibracije oz. pozitivne energije.

Celoten princip delovanja simbolov je podoben delovanju poldragih kamnov, o katerih si lahko več preberete na povezavi.

Če me vprašate, ali mi simboli energetsko pomagajo, vam lahko pritrdim.

Nekaj vas bo zagotovo sedaj pomislilo, da je to “lari fari” in da si vse preprosto izmišljujem.

A resnica tiči povsem drugje.

kamena strela

Pomen misli

Sama namreč trdo verjamem v to, da če v nekaj močno verjamemo in temu namenjamo naša pozornost, nam bo to tudi pomagalo. Nekdo ima zato vero v božanstvo, drugi ima priljubljeni amulet, tretji verjame v usodo, četrti v moč narave, jaz pa verjamem v zakon vzajemnosti.

Nekdo ima vero v božanstvo, drugi ima priljubljeni amulet, tretji verjame v usodo, četrti v moč narave, jaz pa verjamem v zakon vzajemnosti.

Kaj je zakon privlačnosti?

Zagotovo ste že slišali za knjigo Skrivnost-Secret, avtorice Rhonde Byrne. Knjiga govori o zakonu privlačnosti oz. o zakonu vzajemnosti . Na kratko; knjiga poudarja, da boste tisto kar boste mislili, tudi privlačili. Avtorica knjige pravi, da: “Ko boste spoznali Skrivnost, boste odkrili, kako lahko imate, ste ali počnete vse, kar si želite. Spoznali boste, kdo ste v resnici. Spoznali boste resnično veličastnost, ki vas pričakuje v življenju.”    

Kako se bo lahko kar tako zgodilo tisto, kar mislim?

Ko sem se prvič srečala s Skrivnostjo, se mi je zdel zakon vzajemnosti preprosto neverjeten. Kako se bo lahko kar tako zgodilo tisto, kar mislim? Kar dolgo sem si »razbijala« glavo s tem vprašanjem, dokler nisem ugotovila, v čem je “štos”. Prišla sem do spoznanja, da je zakon privlačnosti še kako resničen in sila preprost. Kar pomislite na trenutke, ko ste slabe volje in vidite okoli sebe vse negativno. Po navadi se vam kasneje dogaja še več neprijetnih stvari, ki vas spravljajo v obup.

Pomislite na trenutke, ko ste slabe volje in vidite okoli sebe vse negativno. Po navadi se vam kasneje dogaja še več neprijetnih stvari, ki vas spravljajo v obup.

Ko bi bili vsi ljudje tako optimistični, kot ti!

No, meni je omenjena knjig spremenila življenje. Kar naenkrat sem iz nekakšnega temnega obdobja prišla v svetlejši prostor. S pomočjo knjige, pa sem si uresničila tudi veliko svojih skritih želja.

Najbolj sem hvaležna za to, da sem s pomočjo knjige, postala bolj optimistična in zadovoljna, danes pa v stvareh (nehote) vidim najprej pozitivne stani. Seveda pa imam tudi jaz še vedno temne trenutke, ko ne vem, kaj bi sama s sabo. To pa je tako ali tako nekaj običajnega.

Zgolj alternativa

Vse preveč ljudi je danes “ujetih” v melanhonijo in v položaj, ko se jim zdi situacija brezizhodna. A saj veste, kaj pravi znani rek; “Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.”

Z mojim prispevkom vas ne želim siliti v to, da morate sedaj tudi vi verjeti v zakon privlačnosti, saj se vam bodo začele dogajati neverjetne stvari. Sploh ne.

Želim vam samo predstaviti alternativo, ki je pomagala meni, da sem na stvari začela gledati drugače. In verjemite mi, od kar se je moj pogled na življenje spremenil, mi je zelo lažje.

Skratka, vzemite to zgolj kot predstavitev alternative, ki vam bo morebiti pomagala, če boste seveda v to verjeli.

Z mojim prispevkom vas ne želim »usmerjati« v neke stvari, češ da morate sedaj tudi vi verjeti v zakon privlačnosti, saj se vam bodo začele dogajati neverjetne stvari. Sploh ne. Želim vam samo predstaviti alternativo, ki je pomagala meni, da sem na stvari začela gledati drugače.

Vrnimo se k skrivnostnim simbolom…

Poznamo vilinske simbole za različna področja življenja, kot so; ljubezen, zdravje, moč, nov začetek, mir itd.

Na spletni strani Vilinski simboli navajajo, da ima vsak simbol svoje ime, mantro in pomen.

Mantra je sestavljena iz dveh besed. Mantra vilinskega simbola za zdravje je na primer Olan rei.

Razlikujejo se tudi po obliki, sestavi in seveda po svojem namenu oz. po tem, na katero področje v našem življenju vplivajo. (attractionsymbols.com, 2022)

Vsak vilinski simbol ima torej svojo značilno obliko, svojo mantro in svoj pomen. (attractionsymbols.com, 2022)

Vsak vilinski simbol ima svojo značilno obliko, svojo mantro in svoj pomen. (attractionsymbols.com, 2022)

Moja izkušnja

Tudi sama se že nekaj časa navdušujem nad temi skrivnostnimi simboli, ki mi dajejo res veliko energije.

Odkrila sem jih čisto po naključju, vse od takrat pa so moji stalni spremljevalci.

Nosim jih po žepih, ali pa jih imam na drugih vidnih mestih v svojem domu. Zdi se mi namreč bistveno, da so stvari, ki so energetsko bogate in v katere verjamemo na vidnih mestih.

Zdi se mi bistveno, da so stvari, ki so energetsko bogate in v katere verjamemo na vidnih mestih.

Zelo rada jih rišem zase, ali jih rišem za druge, ki so mi “energetsko” blizu.

Najprej se osredotočim na stvar, ki jo želim doseči ali s kom podeliti, nato pa poiščem ustrezen vilinski simbol, ki temu ustreza.

Slovar vilinskih simbolov lahko najdete na povezavi.

Kaj so sploh vilinski simboli?

Na spleti strani Vilinski simboli lahko preberemo, da so vilinski simboli sredstva oz. vibracije, ki nam pomagajo doseči cilje oz. nas povežejo z našim višjim jazom. Gre za orodje, ki nam pomaga privabljati tisto, kar potrebujemo, bodisi energije, odločitve, spiritualne dobrine in pojme. (attractionsymbols.com, 2022)

Gre za orodje, ki nam pomaga privabljati tisto, kar potrebujemo, bodisi energije, odločitve, spiritualne dobrine in pojme. (attractionsymbols.com, 2022)

Na spletni strani Vilinski simboli še navajajo, da je hitrost delovanja vilinskih simbolov odvisna od več dejavnikov. Odvisna ja od naše energije, našega namena, nanjo pa naj bi delovali tudi morebitni škodljivi vzorci iz naše preteklosti. Gre za orodje, ki nam pomaga privabljati tisto, kar potrebujemo, bodisi energije, odločitve, spiritualne dobrine in pojme. (attractionsymbols.com, 2022)

Vsak simbol se povezuje z določeno vrednoto, vse skupaj pa poznamo preko 200 različnih vibracij. (attractionsymbols.com, 2022)

Več o vilinskih simbolih si lahko preberete na povezavi.

Viri;

  • Vilinski simboli, attractionsymbols.com. O nas. Pridobljeno 23. 2. 2022 z https://attractionsymbols.com/sl/o-nas/.
  • Vilinski simboli, attractionsymbols.com. Slovar Vilinskih simbolov. Pridobljeno 23. 2. 2022 z https://attractionsymbols.com/sl/as-slovar/.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor