Cuker praznuje Prosti čas Za dušo

Polovica leta, trimestno število in iskrena zahvala

V teh dneh Cuker blog praznuje pol leta svojega obstoja.

Logo

Ob tem “majhnem”, a pomembnem mejniku, bi se vam radi še enkrat zahvalili za vašo pozornost in podporo, ki nam jo izkazujete z lepo branostjo bloga.

This image has an empty alt attribute; its file name is HVALA.jpg

Še enkrat bi se vam radi zahvalili za vašo pozornost in podporo, ki nam jo izkazujete z lepo branostjo bloga.

Verjemite vase in svoje sanje!

Zelo je pomembno, da znamo ljudje prisluhniti samemu sebi. Slednje se bo marsikomu zdelo smešno, a dejstvo je, da je najbolj pomembno, da počnemo tisto, kar nas veseli in kar nam na obraz riše nasmehe.

Hobiji so v našem življenju še kako pomembni. Vsak posameznik si mora v življenju vzeti nekaj časa zase in se posvetiti samemu sebi; bodisi, da dela tisto, kar ga veseli ali da zgolj počiva.

Hobiji so v našem življenju še kako pomembni. Vsak posameznik si mora v življenju vzeti nekaj časa zase in se posvetiti samemu sebi; bodisi, da dela tisto, kar ga veseli ali da zgolj počiva.

This image has an empty alt attribute; its file name is 121820847_1690734304434754_4108002365841694817_n.jpg

Moja izkušnja

Preden sem ustanovila moj Cuker blog, sem bila deležna številnih pripomb, češ, da mojega bloga tako ali tako nihče ne bo bral, da je konkurenca prevelika in da mi ne bo uspelo, saj nisem “znana” oseba.

Ampak veste kaj, jaz sem poslušala samo sebe in si uresničila dolgoletno željo. Življenje me je po naključnem spletu okoliščin pripeljalo do znanja in priložnosti, da sem si lahko željo uresničila. (Pa naj mi še kdo reče, da zakon vzajemnosti ne deluje).

Življenje me je po naključnem spletu okoliščin pripeljalo do znanja in priložnosti, da sem si lahko željo uresničila. (Pa naj mi še kdo reče, da zakon vzajemnosti ne deluje).

Več kot 260 prispevkov

Cuker blog do sedaj že obsega več kot 260 prispevkov, ki so tematsko zelo raznoliki in pestri. Najbolj priljubljena je pri bralcih kulinarika, dobro pa sta bili sprejeti tudi kategoriji; Kolumna in Cukrove ideje.

Najbolj priljubljena je pri bralcih kulinarika, dobro pa sta bili sprejeti tudi kategoriji: Kolumna in Cukrove ideje.

Ustvarjalnost, inovativnost in samoiniciativnost

Cuker blog za svoje bralce ponuja res pestro in raznoliko vsebino; od kulinarike, cukrovih idej, literarnega kotička, kotička za otroke do cukrovih kolumn, ki kritično razmišljajo o družbenih “problemih”.

Logo

Skratka blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Kar 9 “velikih” kategorij in dve “manjši”

Na blogu boste našli kar devet raznolikih, pestrih ter obsežnih kategorij ter dve manjši kategoriji.

1. KATEGORIJA; CUKROVE IDEJE 

V kategoriji “Cukrove ideje” najdete veliko zanimivih in zabavnih idej za ustvarjalno preživljanje prostega časa.

Cuker blog s svojimi idejami spodbuja; ustvarjalnost, domišljijo, samoiniciativnost, fleksibilnost, divergentno mišljenje, ekonomičnost in ekologijo.

2. KATEGORIJA; KOLUMNA 

V kategoriji “Kolumna”  boste kritično razmišljali o številnih aktualnih in splošnih/življenjskih temah. Kategorija je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdana.

3. KATEGORIJA; KULINARIKA 

“Mmmmmm, kako diši!” 

V sklopu kategorije “Kulinarika” se boste seznanili s preprostimi in preverjenimi kulinaričnimi recepti in presenečenji. V kategoriji najdete tudi veliko uporabnih kuharskih/pekarskih nasvetov.

4. KATEGORIJA: LITERARNI KOTIČEK

Za vse, ki ste željni literarnega udejstvovanja, je Cuker blog pripravil tudi kategorijo “Literarni kotiček“. V sklopu kategorije vam predstavljamo stvaritve nadarjenih ustvarjalcev besednih umetnosti.

P.S. Če bi radi svoje literarne umetnine javnosti predstavili tudi vi, ste vabljeni, da pišete na mail; cukerblog20@gmail.com.

5. KATEGORIJA: PROSTI ČAS

Kategorija  “Prosti čas” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

6. KATEGORIJA: ZA DUŠO

Kategorija  “Za dušo” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

7. KATEGORIJA: ZA OTROKE

V kategoriji “Za otroke” najdete veliko zanimivih in kreativnih idej za aktivnosti, ki so namenjene otrokom. S pomočjo omenjenih aktivnosti si bodo otroci razvijali številne spretnosti (fino motoriko, ustvarjalnost, grobo motoriko itd.)  in pa seveda domišljijo, ki pa je v današnjem svetu še kako pomembna.

8. KATEGORIJA: MAČJE PUSTOLOVŠČINE

V tej kategoriji je predstavljena otroška pravljica Mali raziskovalec Visko, ki se prepleta s številnimi pesmicami. S pomočjo omenjene zgodbe se lahko otroci naučijo veliko novega, hkrati pa se spoznavajo z novimi pojmi.

9. KATEROGIJA: UTRINKI IZ NARAVE 

Narava. Naša največja učiteljica in podpornica, ki nam ponuja nešteto možnosti.

V kategoriji “Utrinki iz narave” lahko občudujete magične in barvite fotografije iz narave. Na tem mestu pa ne najdete zgolj fotografije, saj vam sama kategorija  ponuja še več zanimivih in privlačnih stvari.

Na blogu boste še našli dve manjši, a nič manj zanimivi kategoriji; “Cuker raziskuje” ter “Intervju”.

Hvala, ker nas berete!

Na povezavi lahko preverite lahko preverite, kateri so bili najbolj brani prispevki v letu 2020 in kateri članki so bili najbolj brani, ko je blog beležil 200 prispevkov.

Logo

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor