Cukrove ideje Kulinarika Prosti čas Za dušo Za otroke

Cukrova ustvarjalnica

Cuker blog vas na različne načine spodbuja, da ste ustvarjalni, inovativni, samoiniciativni in da razvijate svojo domišljijo.

Logo

Vsak ima v sebi kreativo

Vizija bloga je namreč pri bralcih spodbujati, da so kreativni, predvsem pa to, da počnejo tisto, kar jih veseli in napolni z dobro energijo.

Vizija bloga je pri bralcih spodbujati, da so kreativni, predvsem pa to, da počnejo tisto, kar jih veseli in napolni z dobro energijo.

Sama še vedno trdim, da bi morali ljudje vsak dan vsaj nekaj minut nameniti tistemu, kar radi počnemo. Tako bi bilo v družbi veliko manj depresije in melanholije, ki pa sta danes žal prisotni v preveliki meri.

V ta namen vam blog predstavlja veliko idej, kako biti kreativni na različne načine. Sploh pa; zakaj si tega in tega ne bi mogli narediti sami, namesto da to kupimo?

Blog vam predstavlja veliko idej, kako biti kreativni na različne načine. Sploh pa; zakaj si tega in tega ne bi mogli narediti sami, namesto da to kupimo?

Prednosti domače proizvodnje;

  • razvijanje in spodbujanje lastne ustvarjalnosti,
  • spodbujanje lastne domišljije,
  • razvijanje inovativnosti,
  • varčevanje,
  • izdelki, ki imajo večjo vrednost (saj ste jih ustvarili sami),
  • zavijanje logičnega ter ustvarjalnega mišljenja,
  • razvijanje ročnih in/ali ostalih spretnosti,
  • sprostitev,
  • osebno zadovoljstvo.

Za vas iščemo inovativne domače rešitve

V ta namen blog za vas išče številne inovativne rešite, kako si izdelati stvari, ki so v družbi trenutno priljubljene (personalizirani obeski, porisane skodelice, pica kruhki, božični okraski za smreko v obliki bučk, lovilci sanj itd.).

Gre zgolj za ideje, za katere pa menimo, da jih lahko vi še izboljšate.

Pregled cukrove ustvarjalnice

V ta namen sem danes za vas pripravila pregled cukrove ustvarjalnice v obliki foto zgodbe. Na enem mestu so zbrane fotografije cukrovih idej, ki vam jih predstavljamo na Cuker blogu.

Navodila za izdelavo/pripravo prikazanih izdelkov/jedi najdete na Cuker blogu v kategorijah; “Cukrove ideje”, “Prosti čas”, “Kulinarika” ter v kategoriji “Za otroke”.

Želim vam čim več kreativnosti ter, da bi se vam ob ogledu fotografij utrnila kakšna ideja.

Hvala, ker nas berete.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor