Prosti čas Utrinki iz narave Za dušo

Nova kategorija: Utrinki iz narave

Nedavno se je osmim kategorijam Cuker bloga pridružila še deveta kategorija, ki nosi ime; “Utrinki iz narave”.

Narava; naša največja učiteljica

V kategoriji “Utrinki iz narave” lahko občudujete magične in barvite fotografije iz narave. Na tem mestu pa ne najdete zgolj fotografije, saj vam sama kategorija ponuja še več zanimivih in privlačnih stvari.

Kategorija je dostopna na povezavi, najdete pa jo tudi v glavnem meniju na strani Cuker bloga.

Ustvarjalnost, inovativnost in samoiniciativnost

Cuker blog za svoje bralce ponuja res pestro in raznoliko vsebino; od kulinarike, cukrovih idej, literarnega kotička, kotička za otroke do cukrovih kolumn, ki kritično razmišljajo o družbenih “problemih”.

Logo

Skratka blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

Blog s “pocukranim” naslovom in nič kaj “pocukrano” vsebino pri svojih bralcih vzpodbuja kreativnost in predvsem to, da vsak dan vsaj nekaj minut namenijo tistemu, kar radi počnejo.

V prihodnje si želimo nabor različnih področij še povečati in vam tako ponuditi še več bralnih vsebin.

Ostale cukrove kategorije

Na Cuker blogu najdete kar 9 različnih kategorij, ki obravnavajo različna področja.

Na Cuker blogu najdete kar 8 različnih kategorij, ki obravnavajo različna področja.

Logo

Poleg kategorije “Utrinki iz narave” najdete na strani še naslednje kategorije;

Cukrove ideje

V kategoriji “Cukrove ideje” najdete veliko zanimivih in zabavnih idej za ustvarjalno preživljanje prostega časa.

Cuker blog s svojimi idejami spodbuja; ustvarjalnost, domišljijo, samoiniciativnost, fleksibilnost, divergentno mišljenje, ekonomičnost in ekologijo.

Kolumna

V kategoriji “Kolumna”  bomo kritično razmišljali o številnim aktualnih in splošnih/življenjskih temah. Kategorija je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdana.

Kategorija vam prinaša tudi veliko cukerčkov za dušo, kaj pa sploh so cukerčki za dušo, pa v prispevkih preverite sami.

Kulinarika

V sklopu kategorije “Kulinarika” se boste seznanili s preprostimi in preverjenimi kulinaričnimi recepti in presenečenji. V kategoriji najdete tudi veliko uporabnih kuharskih/pekarskih nasvetov.

Pri vašem kulinaričnem ustvarjanju vam želim veliko domišljije!

Literarni kotiček

Za vse, ki ste željni literarnega udejstvovanja, je Cuker blog pripravil tudi kategorijo “Literarni kotiček“. V sklopu kategorije vam predstavljamo stvaritve nadarjenih ustvarjalcev besednih umetnosti.

P.S. Če bi radi svoje literarne umetnine javnosti predstavili tudi vi, ste vabljeni, da pišete na mail; cukerblog20@gmail.com.

Prosti čas

Kategorija  “Prosti čas” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

Zato zadihajte, sprostite se in uživajte ob branju!

Za dušo

Kategorija  “Za dušo” je namenjena sprostitvi in “odklopu” od stresnega vsakdanjika. Kategorija je “obarvana” tako s prostočasnimi in sprostitvenimi prispevki, kot tudi z zapisi, ki vam omogočajo kritičen pogled in razmislek.

Zato zadihajte, sprostite se in uživajte ob branju!

Za otroke

V kategoriji “Za otroke” najdete veliko zanimivih in kreativnih idej za aktivnosti, ki so namenjene otrokom. S pomočjo omenjenih aktivnosti si bodo otroci razvijali številne spretnosti (fino motoriko, ustvarjalnost, grobo motoriko itd.)  in pa seveda domišljijo, ki pa je v današnjem svetu še kako pomembna.

Predstavljene aktivnosti so pestre in zanimive.

Hvala, ker nas berete!

Logo

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor